HOMENC ZEMUNKRSTARENJAAUTOBUSIIZLETIZEMUN BOAT SHOWKONTAKT

 


Otvorena paluba KEJ I


 
Brod Istar
 


Brod Trajan

 

 

 


 

 

 Salon broda Danuvije

 


Salon broda Danka


Brod Anima


Kabina

 


 

 
 

 

BRODOVI ZA NAJAM

INFORMACIJE: +381 11 261 03 08; +381 63 345 968

BROD ZLATNO SRCE
Brod Zlatno Srce je luksuzni rečni brod tipa katamaran dužine 24 i širine 8 metara, kapaciteta 150 putnika. Ima tri palube, a luksuzni klimatizovan salon - restoran, sa centralnim grejanjem i ozvučenjem, sa kuhinjom i dobro sortiranim šankom, predstavlja idealan ambijent za organizaciju banketa, svečanih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, prezentacija, predavanja i drugih svečanosti. Opremljen je najmodernijom tehničkom i navigacionom opremom.

Salon Zlatnog Srca

 


BROD KEJ I
Brod KEJ I je rečni brod tipa katamaran na dva nivoa, dužine 22 i širine 11 metara. Nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, klimatizovan salon,  restoran-bar, profesionalno ozvučenje, otvorenu gornju palubu. Kapacitet klimatizovanog salona je 130 mesta, a gornje, otvorene i nadkrivene palube 120 mesta.
Idealan
je za organizaciju banketa, svečanih i poslovnih ručkova i večera, porodičnih slavlja, koktela, prezentacija, predavanja i drugih svečanosti. Opremljen je najmodernijom tehničkom i navigacionom opremom.
 

Salon broda KEJ I
 


BROD ISTAR

Brod Istar je rečni brod tipa ''katamaran'', dužine 15 i širine 5 metara, sa dva motora od po 60 KS. Poseduju prostrani salon sa aperitiv barom, nadkrivenu prednju i zadnju palubu, kao i prostranu sunčanu palubu sa fantastičnim pogledom na okolinu. Pogodan je za dnevna krstarenja, panoramsko razgledanje grada sa reka, ručkove, promocije, koktele, razne proslave i svečanosti. Kapacitet broda je 40 putnika.

 


BROD TRAJAN &
STEVANSKE LIVADE

Brodovi Trajan Stevanske Livade se identični rečni brodovi dužine 18 i širine 4,16 metara, sa  motorom Volvo od 110 KS. Poseduju prostrani salon sa aperitiv barom. Pogodni su za dnevna krstarenja, panoramsko razgledanje grada sa reka, ručkove, promocije, koktele, razne proslave i svečanosti. Kapacitet brodova je 60 putnika.


BROD KOVIN

Brod Kovin je šarmantna lađa dužine 22 i širine 5,5 metara sa  motorom od 110 KS. Poseduje dve otvorene palube za uživanje u romantičnom krstarenju, kao i zatvoteni salon za udobnu plovidbu. Pogodan je za dnevna krstarenja, panoramsko razgledanje grada sa reka, ručkove, promocije, koktele, razne vrste proslava i svečanosti. Kapacitet broda je 60 putnika.

 


BROD DANUVIJE

Brod Danuvije je rečni brod dužine 22 i širine 5 metara sa dva motora od po 180 KS. Poseduje klimatizovan salon, kao i otvorenu palubu. Pogodan je za dnevna krstarenja, panoramsko razgledanje grada sa reka, ručkove, promocije, koktele, razne proslave i svečanosti. Kapacitet broda je 40 putnika.


 


BRODOVI DANKA &
CARPE DIEM


Brodovi "Danka" i "Carpe diem" su identični rečni brodovi tipa ''katamaran'', dužine 13 i širine 6 metara, sa po dva motora od po 115 KS. Poseduju prostrani salon sa aperitiv barom. Pogodni su za dnevna krstarenja, panoramsko razgledanje grada sa reka, ručkove, promocije, koktele, razne proslave i svečanosti. Kapacitet brodova je po 60 putnika.
 


T/Y ANIMA
     
T/Y "ANIMA" je brod dužine 12,2 i širine 3,96 metara.
Sa izuzetno tihim mercedesovim motorom od 95 ks,
postiže maksimalnu brzinu od 13 km/h, dok mu je krstareća brzina 8 km/h. Potpuno je opremljen ze višednevna krstarenja. Poseduje dve kabine sa po dva ležaja, kao i salon sa dva ležaja, potpuno opremljenu kuhinju, toalet i tuš kabinu, platformu sa tušem na krmi, napajenje strujom 220v, sistem za grejanje, stereo, TV, anti vibracioni sistem. Opremljen je takodje malim pomoćnim čamcem sa motorom od 25 ks.
Raspoloživ je iz Beograda tokom cele godine.
Organizujemo poludnevne i dnevne aranžmane (do 10 osoba), kao i vikend i višednevne aranžmane (do 6 osoba).


Salon broda Anima


KuhinjaINFORMACIJE: +381 11 261 03 08; +381 63 345 968

vrh strane

 


 

Brod Zlatno Srce


 


Paluba Zlatnog Srca


 

Brod KEJ I
Brod KEJ I

 

Salon broda KEJ I
 


Salon broda Istar
Salon broda TrajanBrod Kovin

 


Brod Danuvije
Komandni pult

 Brod Danka

 

 Anima - komandni pult


Kabina

 


 


  

 

 

 

 

 

Webmaster: © 2004 RTD d.o.o./ tel: +381 11 261 03 08; +381 63 345 968
E-mail:
office@rtdnautika.co.rs; http://www.rtdnautika.co.rs